Safaripark Beekse Bergen

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 28 februari 2023
  • Het is verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.beeksebergen.nl/tickets/safaripark. Kies "ik heb al een ticket" voor een bezoekdatum.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Oog in oog met wilde dieren
Waan je in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten!

Met de auto, boot, bus of te voet
Prikkel je zintuigen tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Ga op avontuur met je eigen auto, stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en laat je verrassen door de dieren langs de oevers. Een ranger vertelt je alle ins en outs over de dieren in het park én in de natuur. Wandelen kan ook! Ontdek het prachtige Safaripark op je eigen tempo en geniet samen van het buitenleven.

Laat je verwonderen tijdens de bootsafari
Mis niets van Safaripark Beekse Bergen en ontdek het park vanaf het water. Stap aan boord van safariboot Livingstone of Stanley en bewonder de schoonheid van de natuur. Samen genieten van een onvergetelijke reis!

Op avontuur tijdens de autosafari
Ontdek de wereld van Beekse Bergen met je eigen auto! Sta oog in oog met leeuwen, giraffen, zwarte paardantilopen en nog meer wilde dieren. Bepaal zelf je tempo en bewonder de uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden.

Tip! Gebruik de audiotour in de Beekse Bergen app

Op wandelsafari tussen wilde dieren
Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet wilde dieren in hun habitat. Ontdek samen de schoonheid van de natuur en kom oog in oog te staan met leeuwen, hyena's, olifanten, pinguïns en meer wilde dieren!

Praktische informatie

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Openingstijden
Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.beeksebergen.nl

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Het is verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.beeksebergen.nl/tickets/safaripark. Kies "ik heb al een ticket" voor een bezoekdatum. Neem zowel het e-ticket dat je van Albert Heijn ontvangt als het reserveringsticket dat je van Safaripark Beekse Bergen ontvangt mee op de dag van bezoek.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 28 februari 2023;

- Tickets zijn geldig voor één entreebewijs;

- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee;

- Tickets worden niet uitbetaald, vervangen of verlengd;

- Tickets worden bij de ingang elektronisch geregistreerd en kunnen daarom eenmalig worden gebruikt. Iedere vorm van reproductie is daarom onmogelijk;

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen;

- Het is verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.beeksebergen.nl/tickets/safaripark. Kies "ik heb al een ticket" voor een bezoekdatum. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van je ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan;

- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Beekse Bergen;

- Kom je met de auto? Dan is een uitrijticket verplicht (niet inbegrepen). Tijdens het plaatsen van de reservering kun je een uitrijticket bestellen; of te koop bij de ticketautomaat op het park.