Nederland - Ecuador - 25 november

Helaas, uitverkocht
Kies jouw categorie
Huidige selectie

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevenement van de KNVB in Nederland. Nergens wordt kijken naar Oranje leuker en grootser dan in het Huis van Oranje, waar je dat samendoet met 55.000 andere fans.

Met optredens van topartiesten maken we er het grootste voetbalfeest ooit van. Beleef Oranje als nooit tevoren!

  • Let op! De e-mail met unieke vouchercode die je vanuit Albert Heijn ontvangt is nog niet je entreebewijs. Je dient jouw code(s) te verzilveren via de directe link in jouw orderbevestiging
  • De code kan tot vlak voor het evenement ingewisseld worden, op basis van beschikbaarheid
  • Check de plattegrond hiernaast om te zien waar de verschillende categorieën zich in het stadion bevinden. Niet alle vakken zullen beschikbaar zijn op het moment van inwisselen, je kunt kiezen uit de op dat moment beschikbare vakken in jouw categorie.
Dit product wordt aangeboden door: KNVB
Dit product wordt aangeboden door: KNVB

Omschrijving

Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevenement van de KNVB in Nederland. Nergens wordt kijken naar de WK-wedstrijden van Oranje leuker en grootser dan in het Huis van Oranje, waar je dat samendoet met 55.000 fans.

Met optredens van topartiesten maken we er voorafgaand aan de wedstrijd al het grootste voetbalfeest ooit van.

Praktische informatie

Huis van Oranje vindt plaatst in de Johan Cruijff ArenA. Op vrijdag 25 november begint de wedstrijd Nederland-Ecuador om 17.00 uur. Het entertainmentprogramma met optredens van de artiesten begint om 15.00 uur. Het exacte programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Na het verzilveren van je voucher ontvang je regelmatig informatiemails van de KNVB, met daarin ook informatie over bijvoorbeeld parkeren. Voor het laatste nieuws kun je ook kijken op huisvanoranje2022.nl 

Hoe werkt het

Je koopt hier online je voucher voor het evenement naar keuze. Je kunt kaartjes kopen voor vrijdag 25 november (Nederland-Ecuador) en/of dinsdag 29 november (Nederland-Qatar) en je kunt bij deze deal kiezen uit drie verschillende categorieën. Check in de plattegrond hierboven waar de verschillende categorieën zich in het stadion bevinden.

Na je aankoop ontvang je per email een code die verzilverd moet worden in de ticketshop van de KNVB. Je ontvangt hiervoor in dezelfde email een speciale directe link. Je komt op een pagina waar je jouw stoel(en) kunt kiezen in de beschikbare vakken in de door jou gekochte categorie. Hierna kun je met de ontvangen code afrekenen, het te betalen bedrag zal na het invoeren van de code 0 zijn. Volg de instructies op de website om je aankoop definitief te maken.

Let op: vouchers kunnen alleen ingewisseld worden via de directe link die je ontvangt in je orderbevestiging, niet via de homepage van de KNVB Ticketshop.

Voorwaarden

  • Let op: vouchers kunnen alleen ingewisseld worden via de directe link die je ontvangt in je orderbevestiging, niet via de homepage van de KNVB Ticketshop.
  • De vouchers kunnen tot vlak voor het evenement gekocht worden, maar alleen op basis van beschikbaarheid. Op = Op.
  • Je kunt maximaal 20 vouchers per klant aanschaffen.
  • De hoofdboeker dient minimaal 18 jaar te zijn.
  • Je betaalt geen boekingskosten.
  • Vakken staan opengesteld in de KNVB Ticketshop op basis van beschikbaarheid. Je koopt vouchers voor een specifieke datum en categorie. Achteraf wijzigen is niet mogelijk, ook niet tegen betaling.
  • Op je aankoop zijn de standaardvoorwaarden van Huis van Oranje van toepassing. Zie huisvanoranje2022.nl/voorwaarden