Floriade Expo 2022 actie volwassene

22 . 50
Helaas, uitverkocht
22 . 50

Samen onze steden leuker, mooier en duurzamer maken? Laat je inspireren op de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Vanaf 14 april t/m 9 oktober 2022 geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je verrassen. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet!

  • Een actieticket voor volwassenen biedt toegang tot Floriade inclusief een ritje met de kabelbaan 
  • Het Floriade Expo 2022 actieticket is eenmalig geldig voor 1 persoon op 1 dag in de volgende periode: 14 april 2022 t/m 9 oktober 2022
  • Een actieticket biedt toegang tot alle dagen van Floriade. Zowel voor dagen in het laagseizoen, middenseizoen en hoogseizoen. 
  • Bekijk de volledige seizoenskalender hier 
  • Let op! Je dient een reservering te maken op www.floriade.com/ah
Dit product wordt aangeboden door: Floriade Expo 2022
Dit product wordt aangeboden door: Floriade Expo 2022

Omschrijving

Vanaf 14 april t/m 9 oktober 2022 is Almere een half jaar lang het podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 met als thema ‘Growing Green Cities’. In het Floriade-park ontdek je de meer dan 400 nationale en internationale deelnemers met hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade. Maak een reis langs de vele in-bloei-staande tuinen of laat jezelf onderdompelen in het afwisselende kunst en cultuurprogramma. Kinderen kunnen op expeditie, ouders op proeverij, er is voor ieder wat wils. 

Praktische informatie

Floriade Expo 2022

Met de trein
Neem de trein naar station Almere Centrum. Pak de shuttlebus (vanaf Busplein) of de boot (vanaf Pier Esplanade) richting Floriade Expo 2022.

Tickets voor parkeren, shuttlebus en de boot zijn te verkrijgen via floriade.com.
I.v.m. beschikbaarheid raden wij aan vooraf je parkeerticket, shuttlebus of boot ticket te kopen.

Met de auto

Neem de A6 richting Almere en volg de borden Floriade Parking.

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op
https://floriade.com/nl/praktische-informatie/

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Bestel en betaal op deze pagina je entreeticket voor Floriade Expo 2022. Na bestelling en betaling ontvang je jouw e-ticket(s) per mail met hierop een vouchercode. Let op: Het ticket dat je van AH ontvangt is nog geen geldig entreeticket. Verzilver met jouw vouchercode op floriade.com/ah je entreeticket en reserveer vóór bezoek aan Floriade je gewenste bezoekdatum.

Voorwaarden

- Tickets geven je één dag toegang tot Floriade Expo 2022 en zijn geldig in de periode van 14 april t/m 9 oktober 2022.

- Tickets zijn exclusief een vervoersticket. In verband met beschikbaarheid raden wij aan vooraf je parkeerticket, shuttlebus of boot ticket te kopen op floriade.com.

- Het vooraf reserveren en kiezen van een gewenste bezoekdatum is verplicht.

- Na het maken van een reservering is het niet meer mogelijk om de bezoekdatum te wijzigen.

- Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot Floriade Expo 2022. Kinderen t/m 3 jaar dienen wel een geldig entreeticket te hebben. Deze zijn via floriade.com te boeken.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

- Tickets zijn op naam, niet inwisselbaar voor geld en mogen niet worden doorverkocht.