Efteling Regulier ticket

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Reserveer je bezoek vooraf op efteling.com, kies hierbij voor de optie ''ik heb al entreetickets''. Je ticket is geldig tot en met 8 januari 2023.

Klik hier voor de veelgestelde vragen over de Efteling.

Het is tijd voor een feestje! 

De Efteling wordt 70 jaar en dat vieren we het liefst samen met jou. Want zonder jou, jouw ouders en zelfs jouw opa en oma hadden we deze mijlpaal nooit bereikt. 2022 wordt daarom een feestelijk jaar voor ons én voor al onze gasten. We trappen op 1 januari het jubileumjaar af met de opening van de attracties Sirocco en Archipel in het Reizenrijk. Begin februari hangen we de slingers op en schalt de feestmuziek door het park. Met toeters en bellen vieren we elke dag, stipt om 16.00 uur, onze verjaardag met alle aanwezige gasten. Eind maart verhogen we de feestvreugde met de verschijning van een uniek pop-up sprookje, waar je tot begin oktober van kunt genieten. Natuurlijk hebben we dit jubileumjaar veel meer verrassingen voor je in petto. Soms delen we zelfs cadeautjes uit! 

Het wordt een sprookjesachtig feestjaar in de Efteling!

Het reguliere ticket is eenmalig geldig t/m 8 januari 2023.

 

Dit product wordt aangeboden door: De Efteling
Dit product wordt aangeboden door: De Efteling

Vier 70 jaar Efteling met ons mee

Het is tijd voor een feestje! De Efteling wordt 70 jaar en dat vieren we het liefst samen met jou. Want zonder jou, jouw ouders en zelfs jouw opa en oma hadden we deze mijlpaal nooit bereikt. 2022 wordt daarom een feestelijk jaar voor ons én voor al onze gasten. We trappen op 1 januari het jubileumjaar af met de opening van de attracties Sirocco en Archipel in het Reizenrijk. Begin februari hangen we de slingers op en schalt de feestmuziek door het park. Met toeters en bellen vieren we elke dag, stipt om 16.00 uur, onze verjaardag met alle aanwezige gasten. Eind maart verhogen we de feestvreugde met de verschijning van een uniek pop-up sprookje, waar je tot begin oktober van kunt genieten. Natuurlijk hebben we dit jubileumjaar veel meer verrassingen voor je in petto. Soms delen we zelfs cadeautjes uit! 

Het wordt een sprookjesachtig feestjaar in de Efteling!

 

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
 

+31 (0)416 53 77 77 

Kijk voor actuele openingstijden en drukteverwachting op: www.efteling.com/openingstijden  

Werkwijze:

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Je kunt het ticket printen of op je telefoon vertonen bij het entree van het park. Naast dit ticket heb je ook een reservering voor jouw bezoekdag nodig, reserveer jouw bezoek op de website van de Efteling. Enkel met een geldig ticket en geldige tijdsslot reservering kun je het park bezoeken. 

Voorwaarden:

Ticket Regulier

 • Dit ticket is eenmalig geldig voor één persoon (vanaf 4 jaar) op één dag in de periode t/m 8 januari 2023 (kinderen t/m 3 jaar gratis)
 • Naast dit ticket heb je ook een reservering voor de bezoekdag nodig (kinderen t/m 3 jaar hebben alleen een reservering voor de bezoekdag nodig). Ga naar: www.efteling.com/nl/park/reserveer-bezoek/al-tickets om je bezoekdag en aankomsttijd te reserveren
 • Het ticket is niet geldig tijdens de avondopenstelling van het Oud en Nieuw evenement op 31 december 2023
 • Het ticket is strikt persoonlijk en is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket, een ticket geldig in een andere periode of anderszins inwisselbaar
 • Dit ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt
 • Met het betreden van het park gaat u akkoord met het parkreglement, terug te vinden op efteling.com
 • Reeds gescande tickets zijn niet meer geldig
 • Ticket op verzoek tonen
 • Kijk voor de actuele openingstijden en routebeschrijving op efteling.com  
 • De Efteling veilig bezoeken! Lees er alles over op: efteling.com/nl/park/coronamaatregelen 
 • I.v.m. Covid-19 kan de geldigheid van het ticket wijzigen.