Diner voor 2 personen

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
 • Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023
 • Dit product geeft recht op één 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu voor twee personen in één van de restaurants van Fletcher Hotels
 • Keuze uit ruim 110 restaurants in Nederland
 • Ga vóór 31 maart 2023 met je code naar dinerenbijfletcher.nl 

Fletcher Hotels bestaat 25 jaar!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Je kunt bij Fletcher Hotels niet alleen heerlijk overnachten, ook de restaurants zijn zeker een bezoek waard. Ieder restaurant is uniek en biedt uiteenlopende gerechten die jouw smaakpapillen absoluut zullen verrassen. De chef-koks en zijn keukenbrigades bereiden onder andere smaakvolle gerechten van seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het hotel. Drink je graag een lekkere wijn bij jouw eten of misschien een fris biertje? Onze medewerkers adviseren graag over de beste combinaties, om jouw diner helemaal compleet te maken. Het ticket geeft recht op een 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu voor twee personen.

Praktische informatie

De volgende locaties zijn uitgesloten van deelname:

 • Hotel Gilde
 • Stadshotel Den Haag
 • Hotel Rotterdam-Airport
 • De Kalkovens
 • Beachclub Zuiderduin
 • Pastarestaurant Laguna
 • De Kromme Dissel
 • Restaurant NEXT

Werkwijze en voorwaarden

Hoe werkt het?

1. Koop vóór 23 oktober 2022 je unieke reserveringscode voor een 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij een van de deelnemende restaurants van Fletcher Hotels.

2. Ga vóór 31 maart 2023 naar dinerenbijfletcher.nl en vul de unieke reserveringscode van de verkregen e-mailbevestiging in.

3. Volg de instructies en reserveer jouw diner bij het hotel naar keuze.

4. Je ontvangt de reserveringsbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Print de reserveringsbevestiging uit en neem deze mee naar het hotel. Overhandig bij aankomst in het hotel de reserveringsbevestiging die je vanuit Fletcher Hotels ontvangt tezamen met de e-mail met unieke vouchercode die je na betaling vanuit AH ontvangt.


Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023. Ga vóór 31 maart 2023 met je code naar dinerenbijfletcher.nl

- Dit product geeft recht op één 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu voor twee personen in één van de restaurants van Fletcher Hotels

- Bij Boutique Hotel Duinoord, Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Het Veerse Meer, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam, Hotel-Restaurant Scheveningen, Hotel-Restaurant ByZoo Emmen en Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen geldt een toeslag van €10,00 p.p.

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Geldig op alle dagen van de week, uitgezonderd nationale feestdagen en evenementen

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje.