Attractiepark Toverland

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Tickets zijn geldig op openingsdata van 26 november 2022 t/m 15 januari 2023. Toverland is geopend in de weekenden van 26 november 2022 t/m 15 januari 2023 en dagelijks gedurende de volledige kerstvakantie (24 december 2022 t/m 8 januari 2023). Op andere dagen in deze periode is Toverland gesloten.
  • Tickets zijn alleen te gebruiken i.c.m. een geldige reservering voor de dag van jouw bezoek. Plaats jouw reservering via www.toverland.com/albertheijn 
  • Kinderen tot 90 cm en jarigen ontvangen gratis entree. Ook voor hen dient via www.toverland.com/albertheijn een reservering gemaakt te worden

Ontdek de volledig vernieuwde winterse magie.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

De allerhoogste korting op Attractiepark Toverland.

Ontdek samen het volledig vernieuwde winteraanbod tijdens Winter Feelings. Voor het eerst blijven deze winter alle 6 indoor en outdoor werelden van Toverland volledig geopend, inclusief hartverwarmend entertainment en unieke winterse activiteiten en festiviteiten. Draai een pirouette op de schaatsbaan, daag je familie uit voor een potje curling of zoef naar beneden van een metershoge bandenbaan. Geniet tussen honderden kerstbomen en miljoenen magische lichtjes van heerlijke winterse foodspecials. Natuurlijk ontbreken ook jouw favoriete achtbanen, familieattracties, shows en waterattracties niet! Iedere dag wordt bovendien afgesloten met een betoverende en kleurrijke slotshow.

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.toverland.com 

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je de bestelde e-tickets per e-mail. Reserveer je gewenste datum via www.toverland.com/albertheijn. Print je tickets uit en neem deze samen met het reserveringsbewijs voor de betreffende datum mee naar Attractiepark Toverland.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig op openingsdata van 26 november 2022 t/m 15 januari 2023. Toverland is geopend in de weekenden van 26 november 2022 t/m 15 januari 2023 en dagelijks gedurende de volledige kerstvakantie (24 december 2022 t/m 8 januari 2023). Op andere dagen in deze periode is Toverland gesloten.

- Tickets zijn geldig voor één persoon en niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.

- Toverland werkt met variabele basisprijzen. De korting is gebaseerd op de hoogste basisprijs in de geldigheidsperiode.

- Tickets zijn alleen te gebruiken i.c.m. een reservering voor jouw bezoekdag via www.toverland.com/albertheijn. Het kan voorkomen dat een dag is uitverkocht (vol = vol), dus reserveer tijdig.

- Kinderen tot 90 cm en jarigen ontvangen gratis entree. Ook voor hen dient via www.toverland.com/albertheijn een reservering gemaakt te worden.

- Kinderen worden met de schoenen aan gemeten.