Attractiepark Toverland

Helaas, uitverkocht

  • Tickets zijn geldig t/m 31 december 2022 (ook tijdens Halloween)
  • Tickets zijn alleen te gebruiken i.c.m. een geldige reservering voor de dag van jouw bezoek. Plaats jouw reservering via www.toverland.com/albertheijn 
  • Kinderen tot 90 cm en jarigen ontvangen gratis entree. Ook voor hen dient via www.toverland.com/albertheijn een reservering gemaakt te worden

De allerhoogste korting op Attractiepark Toverland

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Ontdek je eigen magie in Attractiepark Toverland. Ga van een stoere achtbaan naar een spetterende wildwaterbaan of kom even tot rust op één van de vele terrasjes. Jong en oud wordt betoverd in 6 werelden met ruim 35 attracties en shows.

De familie Magistralis heet je van harte welkom in het kleurrijke entreegebied waar jezelf écht kunt toveren. Voor de echte waaghals zijn er maar liefst 5 achtbanen, waaronder wing coaster Fēnix! Deze wing coaster gaat maar liefst 3 keer over de kop! Midden in de prachtige groene Magische Vallei trotseer je het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. Daarnaast kun je samen genieten van de bootjesattractie Merlin’s Quest waarin je door de ruïnes onder het kasteel van tovenaar Merlijn vaart.

Wegens groot succes terug: The Battle of Port Laguna! Een spetterende duikshow met als climax een dodemansduik vanaf een hoogte van 25 meter! Aanschouw het spektakel dagelijks t/m 4 september 2022.

Summer Feelings (16 juli t/m 4 september 2022)
Elke dag tot 21.00 uur genieten van magisch straatentertainment, muzikale acts, avontuurlijke shows en bijzondere lekkernijen. Beleef het tijdens Summer Feelings! Proef de zomerse sfeer en geniet extra lang van je favoriete attracties.

Praktische informatie

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.toverland.com 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je de bestelde e-tickets per e-mail. Reserveer je gewenste datum via www.toverland.com/albertheijn. Print je tickets uit en neem deze samen met het reserveringsbewijs voor de betreffende datum mee naar Attractiepark Toverland.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2022 (ook tijdens Halloween).

- Tickets zijn alleen te gebruiken i.c.m. een geldige reservering voor de dag van jouw bezoek. Plaats jouw reservering via www.toverland.com/albertheijn. Het kan voorkomen dat een dag uitverkocht is, dus zorg dat je tijdig jouw reservering plaatst.

- Kinderen tot 90 cm en jarigen ontvangen gratis entree. Ook voor hen dient via www.toverland.com/albertheijn een reservering gemaakt te worden.

- Kinderen worden met de schoenen aan gemeten indien er twijfel is over de lengte.

- Toverland werkt met variabele basisprijzen. De korting is gebaseerd op de hoogste basisprijs in de geldigheidsperiode.

- Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.