Workshop Bossche bollen maken!

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Leer de geheimen van de echte Bossche bol kennen tijdens de workshop Bossche bollen in Den Bosch. Als bakkerij in de Bossche binnenstad is de Bossche bol onze specialiteit. Graag delen we deze kennis met jou.

Samen maken we in circa 1.5 uur de échte Bossche bollen. Je gaat zelf aan de slag met de chocolade en de slagroom. Naast de techniek leer je ook meer over de historie van deze Bossche lekkernij. Na afloop kun je de zelfgemaakte Bossche bollen meenemen, en uiteraard krijg je het recept als huiswerk mee na afloop!

Bakkerij & Bakkerscafé Royal
Visstraat 44
5211 DN ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden
De vouchers zijn geldig voor de inloop workshops welke van woensdag tot en met zondag worden georganiseerd. Het aanbod en de tijd kan per dag verschillen. Voor meer informatie en actuele openingstijden kun je terecht op www.bakkerijroyal.nl

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveren via www.bakkerijroyal.nl/workshops/ah-bonus is verplicht.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2024, o.b.v. beschikbaarheid

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

- Tickets zijn niet inwisselbaar tegen contanten

- Reserveren via www.bakkerijroyal.nl/workshops/ah-bonus is verplicht (telefonisch reserveren is niet mogelijk)

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende workshop van toepassing, kijk op de website van de workshop