2-daags Hotelarrangement incl. ontbijt & 3-gangen diner voor 2

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

2-daags Hotelarrangement incl. ontbijt en 3-gangen diner
Fletcher Hotels, een garantie voor genieten. Dé Nederlandse hotelketen waar je wensen centraal staan. Met ruim 110 unieke hotels gelegen op de mooiste plekjes van Nederland is er voor iedere gelegenheid een hotelovernachting. Wat dacht je van een landgoed op de Veluwe, een kasteel in Zuid-Limburg, een beachhotel aan de Zeeuwse kust of een ontspannen verblijf in een hotel met een BLUE Wellnessresort. Fletcher biedt voor een ieder wat wils.

Hotel Gilde, Hotel Amsterdam en Stadshotel Den Haag zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Hoe werkt het?

1. Koop vóór 18 juni 2023 je unieke reserveringscode voor een 2-daags Hotelarrangement inclusief ontbijt en diner.

2. Ga vóór 31 mei 2024 naar actie.fletcher.nl/ah en vul de unieke reserveringscode uit de mail die je van Albert Heijn krijgt in.

3. Volg de instructies en reserveer jouw 2-daags Hotelarrangement bij het hotel naar keuze.

4. Je ontvangt de reserveringsbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Print de reserveringsbevestiging uit en neem deze mee naar het hotel. Overhandig bij aankomst in het hotel de reserveringsbevestiging die je vanuit Fletcher Hotels ontvangt tezamen met de e-mail met unieke reserveringscode die je na betaling vanuit AH ontvangt.


Voorwaarden

 • De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting inclusief ontbijt en 3-gangen Fletcher’s keuzemenu voor twee personen in één van de Fletcher hotels m.u.v. Hotel Gilde, Hotel Amsterdam en Stadshotel Den Haag.
 • Deze actie is niet geschikt voor een verblijf op een specifieke datum en/of in een specifiek hotel.
 • Voor deze actie wordt per deelnemend hotel een aantal (maar niet alle beschikbare) kamers beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal kamers varieert per boekingsperiode en wordt beïnvloed door de populariteit van het voorkeurshotel op dat moment (als gevolg van feestdagen, vakanties, week- of weekenddag, weersomstandigheden, etc.).
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende hotels, kamers beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een hotel en/of datum niet beschikbaar is.
 • Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden.
 • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilvert kunnen worden voor opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel.
 • Er zijn in ieder geval een of meerdere kamers per reserveringscode in een of meerdere van de Fletcher hotels beschikbaar.
 • Geldig voor verblijf op zondag- t/m donderdagnacht. Voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht geldt een toeslag van €10 p.p.p.n.
 • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop.
 • De unieke reserveringscode is geldig t/m 31 mei 2024.
 • Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.

Verplichte kosten

 • Tax and handling fee (ca. €3 p.p.p.n.). Deze dient in het hotel te worden voldaan.

Optionele kosten

 • €10 p.p.p.n. voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht.


Tax and handling fee
Overnacht je in één van de Fletcher hotels? Dan betaal je tax and handling fee. Dit betreft één bedrag, en is een combinatie van de toeristenbelasting en administratiekosten. Wanneer je verblijft in een gemeente waar je niet staat ingeschreven betaal je toeristenbelasting. Ook als je een zakelijk bezoek brengt aan een stad moet je deze belasting betalen. De hoogte van de toeristenbelasting verschilt per gemeente. Dit kan een vast bedrag per verblijf of een percentage van de overnachtingsprijs zijn. Kijk voor de tax and handling op de website van het desbetreffende hotel.